Grupna terapija zvukom

Grupni ZEN SOUND tretmani s Peter Hess® zvučnim zdjelama i Tam-Tam gongom vraćaju harmoniju svakodnevnom životu, uspostavljaju psihofizički balans i revitaliziraju cijeli organizam.

Terapija se provodi u manjim grupama (do 6 sudionika) kako bi se zadržao osjećaj sigurnosti u opuštajućem ozračju, a preporuka je dva do tri puta na mjesec za skladan i zdrav život.

Posebnost ZEN SOUND grupnih tretmana jest u holističkoj prevenciji razvoja bolesti uslijed duboke detoksikacije organizma te poticanja stvaralačkog življenja kroz naš ciklus radionica “Izvrsnost življenja!”.

Više na ZEN SOUND web stranicama
ZEN SOUND grupni tretmani uključuju:
ZEN SOUND
ZEN SOUND i Peter Hess® zvukoterapija Komplementarna metoda liječenja i oporavka www.zensound.co.uk
Primjena ZEN SOUND grupnih tretmana:
  • balansirajući efekt tijela, uma i duha
  • obnavljanje i detoksikacija cjelokupnog organizma
  • povećanje razine svijesti, kreativnosti
  • otkrivanje novih rješenja
  • sidrenje pozitivnih doživljaja

ZEN SOUND zvučne kupke

s Peter Hess® zvučnim zdjelama i Tam-Tam gongom

(Trajanje: 90min)

Dio grupnog antistresnog programa, zvučna kupka namijenjena je dubokoj relaksaciji i cjelokupnoj revitalizaciji organizma osnažujući tijelo, um i duh. Zvučna kupka potiče intenzivnu detoksikaciju i budi stvaralaštvo.

Gong, čija primjena datira još od brončanog doba, je jedan od moćnijih transformacijskih i terapeutskih instrumenta; njegov opuštajući, centrirajući i eternizirajući zvuk, kao i njegove transformativne i iscjeljiteljske vibracije koriste se za jogu, meditaciju i terapiju zvukom.

Zvučna kupka je izvrstan odabir za početak zvučnog tretmana kao i održavanje efekata zvučne terapije.

ZEN SOUND radionice

s Peter Hess® zvučnim zdjelama i Tam-Tam gongom
temeljeno na PHI® principima i više od 20+ godina posvete podizanju razine svijesti

(Trajanje: 120min)

U današnjem užurbanom okruženju, svijetu nametnutih vrijednosti i normi, često gubimo istinsku sliku našeg bića i naših vrijednosti što dovodi do izmorenosti, bezvoljnosti i sputanosti, a posljedično i do narušavanja psihofizičkog boljitka.

Radionice iz programa “Izvrsnost življenja!” osmišljene su kao model integralnog sagledavanja čovjeka kao cjelovitog bića gdje nude jednostavan model pogleda na svijet, te koriste svakodnevne situacije kao platformu za osobni razvoj kroz metodično pronalaženje uzroka problema. Vraćaju i osvještavaju izvornu moć čovjeka kao integralnog bića.

ZEN SOUND zvučne meditacije (zvučna putovanja)

s Peter Hess® zvučnim zdjelama i Tam-Tam gongom

(Trajanje: grupa 60min ili individualno 60min)

Kao grupni ili individualni tretman iznimno djelotvorno se pokazuje u ciljanoj revitalizaciji i oporavku. Vođena meditacija koja pospješuje izvrsnost djelovanja, pronalaženje rješenja, koncentraciju i kreativnost čak i do 60% (na temelju povratnih informacija od skoro 200 ispitanika, od kojih je 80% osjetno uočilo razliku već od prvog tretmana).

Konzultacija je potrebna kako bi se program prilagodio individualnim ili potrebama grupe.

Mario Blažević
Peter Hess® zvukoterapeut
+385 (0)91 927 0005
info@zensound.co.uk
www.zensound.co.uk

Povratak na Zvukoterapiju